Hurtta Summit parka koiran lämpötakki, kirsikka

HurttaSummitparkakoiranlampotakkikirsikka_100357_1.jpg
HurttaSummitparkakoiranlampotakkikirsikka_100357_2.jpg
HurttaSummitparkakoiranlampotakkikirsikka_100357_3.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 23,96 €
alk. 35,94 €
-40%
Ovh. 59,90 €
Hinta voimassa 31.3.2019 asti.
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hurtta Summit Parka -lämpömantteli pitää koiran ruumiinlämmön tasaisena kylmällä ilmalla. Mantteli lisää lyhytkarvaisen tai pohjavillattoman turkin lämmöneristyskykyä pakkasilla. Myös pitkä- ja paksukarvaiset koirat joutuvat toisinaan turvautumaan lä...

 

 

Hurtta Summit Parka -lämpömantteli pitää koiran ruumiinlämmön tasaisena kylmällä ilmalla. Mantteli lisää lyhytkarvaisen tai pohjavillattoman turkin lämmöneristyskykyä pakkasilla. Myös pitkä- ja paksukarvaiset koirat joutuvat toisinaan turvautumaan lämpimiin vaatteisiin ja esimerkiksi lämpimään takkiin puettu koira palelee vähemmän myös tassuistaan. Lämmöntarve lisääntyy esimeksi koiran ollessa tiineenä, koiran kastuttua tai erilaisissa sairauksissa. Koirat tulevat myös vanhemmiten herkemmiksi kylmälle ilmalle. Niin vanhuksen kuin kovassa rasituksessa olevan koiran lihakset kannattaakin suojata lämpövaateella. Teknisesti korkeatasoinen Hurtta Summit parka -talvitakki pitää lämpimänä koiran tärkeimmät lihasryhmät, rintakehän ja vatsan alueen. Mantteli on helppo pukea ja riisua, jonka ansiosta se soveltuu hyvin aktiivisen koiran lihaksiston lämmittämiseen ennen ja jälkeen rankan liikuntasuorituksen. Tuotteen Houndtex®-kalvo on sekä hengittävä että vedenpitävä ja tuotteeseen on sijoitettu näkyville paikoille 3M-heijastimet.


  • Säädettävä selänpituus, vyötärö ja kaulus
  • Suojaa rintakehän ja tärkeimmät lihakset
  • Integroitu valjas pienissä kokoluokissa 20-25cm
  • Suljettava valjasaukko selässä kokoluokissa 30-90cm
  • Vedenpitävä
  • Miellyttävä yllä
  • 3M-heijastimet
  • Avattavat takajalan kiinnityslenkit suurissa kokoluokissa 65-90cm
  • Kiinteät takajalan kiinnityslenkit kokoluokissa 20-60cm

Materiaalit: Korkeatasoinen ulkoilukangas, jossa hengittävä ja vedenpitävä Houndtex®-kalvo.

Pesuohje: Konepesu 40 °C

Oikean koon valinta: Sopiva koko on usein sama kuin koiran selänpituus senttimetreinä mitattuna ja pyöristettynä lähimpään viiteen senttimetriin. Oikeaa kokoa voi arvioida mittaamalla koiran selänpituuden (kuvassa mitta A), ottamalla huomioon myös kaulan- sekä rinnanympärysmitan (kuvassa mitat B ja C). Koirasta mitattu rinnanympärys tulisi olla 5-15 cm vähemmän kuin mittataulukossa ilmoitettu takin rinnanympärys. Selänpituus kannattaa mitata kaulapannan alapuolelta, lähes koiran sään kohdalta ja talvivaatteessa sentit voi pyöristää ylöspäin seuraavaan kokoon. Rinnanympärys mitataan rintakehän leveimmästä kohdasta ja kaulanympärys aivan kaulan tyvestä.Väljyys näissä mitoissa ei useinkaan haittaa, sillä sekä kaulan- että vyötärönympärys ovat säädettävissä pienemiksi, taulukossa on ilmoitettu maksimitta. Summit Parka -lämpömanttelissa myös selänpituus on säädettävissä pienemmäksi näppärän kuminauhan avulla.

Koon valintaan vaikuttavat myös käyttötarkoitus ja koiran rakenne. Maksimaaliseen suojaavuuteen ja rauhallisempaan liikeeseen voi valita reilumman koon ja pyöristää selän mittaa ylöspäin, kuten myös koiran ollessa rakenteeltaan jämäkkä. Reippaaseen ulkoiluun ja sirommille yksilöille kannattaa vastaavasti valita napakampi koko. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa mielellään oikean koon valinnassa, ota meihin reippaasti yhteyttä!


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €