Salon säädettävä nylonvaljas

_0002155_1.jpg
_0002155_2.jpg
alk. 26,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Salon -valjas on säädettävä nylonvaljas, joka toimii mainiosti myös vedonestovaljaana. Salon-valjas on monipuoliseen käyttöön suunniteltu säädettävä nylonvaljas. Vedonesto-ominaisuus toimii silloin, kun koira kytketään rintapehmusteen yläosassa sijai...

 

 

Salon -valjas on säädettävä nylonvaljas, joka toimii mainiosti myös vedonestovaljaana. 


Salon-valjas on monipuoliseen käyttöön suunniteltu säädettävä nylonvaljas. Vedonesto-ominaisuus toimii silloin, kun koira kytketään rintapehmusteen yläosassa sijaitsevasta vedonestorenkaasta. Kiinnittämällä talutin tähän renkaaseen, kääntää valjas koiraa pois vetosuunnasta eikä koira saa vetoon voimaa yhtä paljon kuin normaaleilla valjailla. Näin koiraa on helpompi hallita. Vetämättömyyttä opeteltaessa koira on hyvä kytkeä esimerkiksi monitoimitaluttimella molemmista renkaista, jolloin "talutusvastuun" saa siirrettyä vedonestorenkaalta selkäpuolen tavalliselle renkaalle. Voit kiinnittää hihnan halutessasi myös vain perinteisellä tavalla valjaan selkäpuolella olevaan renkaaseen. Salon valjaissa on reilusti säätövaraa ja siksi ne sopivat mainiosti myös pennuille ensivaljaiksi –ne saa säädettyä pennulle sopivaiksi aina sitä mukaa kun pentu kasvaa! Valjaissa on myös näkyvät heijastimet.


Oikean koon valinta:
Mittaa koiran kaulanympärys aivan kaulan juuresta. Useimmiten sopivassa valjaassa kaulanympärykseen jää säätövaraa sekä pienemmälle että suuremmalle. Rinnanympärys mitataan rintakehän paksuimmalta kohdalta, myös siinä tulee jäädä säätövaraa molempiin suuntiin. Huomioi valjasta sovittaessasi, että valjas on liian suuri käytettäväksi, jos se valuu liiaksi harteille ja häiritsee etujalan liikkumista. Etenkin kasvavien koirien kanssa tulee olla tarkka, ettei käytettävä valjas ole liian suuri. Sopivaksi säädetty valjas on koiralle napakka niin että sormesi mahtuvat valjaan nauhan ja koiran väliin.


Alla olevasta mittataulukosta näet valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.

KokoRinnanympärysKaulanymärysRotuesimerkki
XS37 - 60 cm27 - 43 cmChihuahua, kääpiöpinseri
S47 - 86 cm33 - 62 cmBeagle, mäyräkoira, mopsi
M56 - 98 cm44 - 78 cmCollie, kultainennoutaja, norjanharmaa hirvikoira
L71 - 129 cm52 - 98 cmBerninpaimenkoira, jämtlanninpystykorva, saksanpaimenkoira

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €