Pehm puoliki. panta, kurre har 33-39 cm

Pehmustettupuolikiristavapanta50mmKurreharmaaturkoosi_002206_1.JPG
alk. 24,00 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ebba+Albus pehmustettu puolikiristävä panta, Kurre harmaa/ turkoosi Tämä Suomessa käsityönä valmistettu panta on jokaisen tyylitietoisen koiran valinta! Pannan leveys on n.50 mm ja se on vuoritettu erittäin pehmeällä kankaalla.Kiristyvä osa pannasta ...

 

 

Ebba+Albus pehmustettu puolikiristävä panta, Kurre harmaa/ turkoosi

Tämä Suomessa käsityönä valmistettu panta on jokaisen tyylitietoisen koiran valinta! Pannan leveys on n.50 mm ja se on vuoritettu erittäin pehmeällä kankaalla.Kiristyvä osa pannasta on hieman kapeampaa yksiväristä nylonnauhaa. Puolikuristava panta on helppo pukea ja riisua koiralle pujottamalla pään yli. Leveä panta on miellyttävä ja turvallinen koiran kaulassa. Kurre pannassa on ihastuttava turkoosi oravakuosi  ja harmaa vuori.

Perinteisestä Ebba+Albus puolikiristävästä pannasta poiketen tässä pannassa on lyhyempi liukumaosa ilman kiristintä. Tämän vuoksi pantaa voi pitää turvallisemmin myös vapaana juoksevalla koiralla.

Koko viittaa pannan kokonaismittaan (panta kireänä - panta löysänä). Valitse pienin mahdollinen koko, joka vielä mahtuu sujuvasti koiran pään läpi. Pannan tulisi levätä koiran kaulalla tiiviisti. Ei liian tiukasti, mutta ei myöskään liian löysänä, jolloin se hölskyy ja saattaa lipsahtaa koiran pään läpi. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €