OrijenSixFish_101413_1.png
alk. 5,90 €
alk. 8,68 € / kg
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Orijen Six Fish on luonnollinen ja viljaton täysravinto kaikille aikuisille koirille jokaiseen elämänvaiheeseen. Se on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pyydetystä Tyynenmeren sardiinista, makrillista, turskasta, kampelasta, si...

 

 

Orijen Six Fish on luonnollinen ja viljaton täysravinto kaikille aikuisille koirille jokaiseen elämänvaiheeseen. Se on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pyydetystä Tyynenmeren sardiinista, makrillista, turskasta, kampelasta, simpusta sekä merianturasta. Tuotteen raaka-aineet toimitetaan ruuan valmistuspaikalle tuoreena ja kokonaisena, jolloin ne ovat täynnä makua ja ravinteita. Orijen Six Fish auttaa pitämään koiran vahvana, terveenä ja tyytyväisenä. 

  • Proteiini 38 %
  • Rasva 18 %

Valmistettu käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita:

  • 85 % Kestävän kehityksen periaattein pyydettyä luonnonkalaa
  • 15 % Vihanneksia, hedelmiä ja kasveja 

Tuote on täysin GMO-vapaa eikä siinä ole perunaa tai viljaa.

Koostumus: Tuore kokonainen tyynenvaltameren sardiini (18 %), tuore kokonainen tyynenvaltameren makrilli (13 %), tuore kokonainen tyynenvaltameren turska (12 %), tuore kokonainen tyynenvaltameren kampela (5 %), tuore kokonainen simppu (5 %), tuore kokonainen meriantura (5 %), kuivattu kokonainen makrilli (5 %), kuivattu kokonainen silli (5 %), kuivattu kokonainen turska (4,5 %), kuivattu kokonainen sardiini (4,5 %), kuivattu kokonainen mustakitaturska (4 %), silliöljy (4 %), kokonainen punainen linssi, kokonainen vihreä linssi, kokonainen vihreä herne, linssikuitu, kokonainen kikherne, kokonainen keltainen herne, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, kokonainen pintopapu, kylmäkuivattu turskanmaksa, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen kesäkurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore porkkana, tuore kokonainen red delicious omena, tuore kokonainen bartlett päärynä, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore punajuurenlehti, tuore nauriinnaatti, ruskolevä, kokonainen karpalo, kokonainen mustikka, kokonainen saskatoon -marja, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Lisäravinteet (per kg): Ravitsemukselliset lisäaineet: sinkkikelaatti: 100 mg, kuparikelaatti 11 mg. Tekniset lisäravinteet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6 CFU.

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 38 %, Raakarasva 18 %, Raakakuitu 5 %, Hehkutusjäännös 8 %, Kosteus 12 %, Kalsium 1,5 %, Fosfori 1,1 %, Omega-6 2,2 %, Omega-3 2,2 %, DHA 0,7 %, EPA 0,5 %, Glukosamiini 1250 mg/kg, Kondroitiinisulfaatti 1000 mg/kg.

Energiajakauma: Metabolinen energia on 3860 kcal/kg. Energiajakauma koostuu 39 % proteiineista, 42 % rasvoista ja 19 % hedelmistä ja vihanneksista. 


Orijen- koiranruuat: 
Kaikki Orijen koiranruoat valmistetaan kunnioittaen lihansyöjän ruokavaliota.

Runsaasti lihaa sekä proteiineja - 85 % lihaa, jopa 42 % proteiineja: Orijen ruokien valmistuksessa käytetään 85 % lihaa (kolme tai jopa neljä kertaa enemmän kuin tavallisissa koiranruoissa), eikä se sisällä lisättyjä kasviproteiineja kuten peruna- tai herneproteiinia. 2/3 Orijen koiranruuissa käytetystä lihasta on tuoretta tai raakaa, sillä tuoreessa tai raa'assa lihassa on paljon proteiineja ja rasvoja niiden luonnollisimmassa ja ravitsevimmassa muodossa. 1/3 käytetystä lihasta on kuivattua, joka on luonnollinen proteiinin lähde.

Monipuolisesti tuoretta lihaa: Orijen koiranruuat sisältävät ainutlaatuisen valikoiman tuoretta, ruuan valmistuspaikan lähellä tuotettua, lihaa. Koiran luontainen ruokavalio on vaihtelevaa - kananmunia tänään, hanhea huomenna ja kalaa ylihuomenna. Orijen-ruuat sisältävät tuoretta siipikarjaa, kananmunia, lihaa ja luonnosta pyydettyä kalaa.

Whole Prey - suhde - Superruokaa kaikille koirille: Luonnossa koiran tarvitsemat ravintoaineet tulevat kokonaisesta saaliseläimestä. Orijen-ruoissa on Whole Prey -suhteessa tuoretta lihaa, sisäelimiä ja rustoja, joka vähentää ruokiin lisättävien synteettisten lisäaineiden tarvetta. Orijen koiranruokiin on lisätty ainoastaan sinkkiä ja kuparia.

Vähähiilihydraattinen ja matalaglykeeminen: Koiran luonnollinen ruokavalio sisältää hyvin vähän hiilihydraatteja. Tätä silmällä pitäen Orijen -ruoissa on rajoitetusti hiilihydraatteja ja nope at sokerit, kuten peruna ja tapioka, on korvattu matalaglykeemisillä hedelmillä ja vihanneksilla.  
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 59,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €