NutrolinSkinCoat_9337_1.jpg
alk. 19,90 €
alk. 53,90 € / l
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
NUTROLIN® SKIN & COAT - Iho & Turkki - Ravitsee ja suojaa ihoa sekä parantaa turkin laatua. - Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta. - Kuivalle iholle ja karvanlähdön hillitsemiseen se...

 

 

NUTROLIN® SKIN & COAT - Iho & Turkki 


- Ravitsee ja suojaa ihoa sekä parantaa turkin laatua. 
- Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta. 
- Kuivalle iholle ja karvanlähdön hillitsemiseen sekä hiivan ja hilseen taltuttamiseen. 
- Toimii myös sisäisenä tassuvoiteena ja suojaa kynsien halkeilulta. 
- Tukee atopian ja muiden ihotulehdusten hoitoa. 
- Viimeistelee näyttelykoiran kehää varten. 
- Sopii kaikenikäisille koirille. 

Ainutlaatuinen patentoitu koostumus. HUOM! Ei sisällä lainkaan kalaöljyä. Maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon. Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa. 

TIESITKÖ? Välttämättömiä rasvahappoja, erityisesti omega-6 linolihappoa, tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen eli läpäisyesteen ylläpitoon. Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa iho-ongelmille. Tämä öljyseos sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia. Iho & turkki -öljyn koostumus on patentoitu useissa Euroopan maissa ja USA:ssa. 

Tuotteen koko 265ml tai 1000ml 

Koostumus: Kylmäpuristettuja kasviöljyjä: 
- Hampunsiemenöljy 
- Rypsiöljy 
- Pellavaöljy 
Välttämättömät rasvahapot 480 mg/ml Luonnolliset lisäaineet: 
- E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml 
- Tokoferoliuute 

Patentoitu koostumus Nutrolin® Skin & Coat on ainutlaatuinen, patentoitu ravintoöljy koirille. Se sisältää runsaasti linolihappoa, joka on ihon ja turkin hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo. Lisäksi Nutrolin® Skin & Coat sisältää linolihapon aineenvaihduntaa tehostavia omega-6 ja omega-3-sarjan rasvahappoja (GLA ja SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia, mutta ei lainkaan kalaöljyä. Kehitimme tämän ravintoöljyn kaikkien koirien ihon, turkin, kynsien ja anturoiden hyvinvoinnin ylläpitoon. 

Trimmaajien ja näyttelyharrastajien suosikki Nutrolin® Skin & Coat –öljyä saavan koiran turkista tulee rodunomainen. Öljyseos ei myöskään pehmennä karkeaa turkkia. Tästä syystä trimmaajat ja näyttelyharrastajat ovat erityisen ihastuneita Nutrolin® Skin & Coat tuotteeseen. 

Öljyseos vähentää myös karvanlähtöä ja hilseilyä. Hauraat kynnet kovettuvat ja karheat polkuanturat pehmenevät. Näiden positiivisten vaikutusten taustalla on tutkimuksiin perustuva tieto siitä, että ihon toiminnan häiriöt johtuvat usein ihon liiallisesta kuivumisesta. Ravinnosta saatava linolihappo suojaa ihoa liialliselta kuivumiselta. Samalla se tukee ihon ja sen ”jatkeiden” eli turkin, kynsien ja polkuanturoiden, hyvinvointia. Nutrolin Nutrolin® Skin & Coat –öljy sisältää runsaasti linolihappoa ja sen säännöllinen käyttö vahvistaa ihon luontaista suojaa. 

Sisäinen tassurasva: Kuiva talvikeli, urheiluharrastukset karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa anturoiden kuivumiseen. Pahimmillaan polkuanturat voivat jopa halkeilla ja tulehtua. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Nutrolin® Skin & Coat käyttö huoltaa anturoita. Terveet anturat ovat sileät, joustavat ja kestävät. 

Eläinlääkärit suosittelevat iho-ongelmiin: Nutrolin® Skin & Coat öljyn tarina alkoi Suomessa vuonna 2007. Eläinlääkärit ovat vuosien varrella havainneet, että öljyseos on erinomainen tuki atopiasta sekä erilaisista iho- ja kynsisairauksista kärsivien koirien hoidossa. Tänä päivänä Nutrolin® Skin & Coat on myydyin rasvahappovalmiste.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €