LovePawsluomutassuvaha_002558_1.jpg
LovePawsluomutassuvaha_002558_2.jpg
LovePawsluomutassuvaha_002558_3.jpg
alk. 11,90 €
alk. 338,00 € / l
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Kotimainen LovePaws® – Tassuvaha, joka toimii. Helppo käyttää, sillä se imeytyy nopeasti. Täysin luonnonmukainen hoito rakkaan lemmikkisi tassujen ja ihon hoitoon. Tassuvaha ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten säilöntäaineita tai hajusteita...

 

 

Kotimainen LovePaws®Tassuvaha, joka toimii. Helppo käyttää, sillä se imeytyy nopeasti. Täysin luonnonmukainen hoito rakkaan lemmikkisi tassujen ja ihon hoitoon. Tassuvaha ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten säilöntäaineita tai hajusteita. Korkealaatuisissa luomuaineksissa on kaikki parhaat ominaisuudet tallella!

Sopii käytettäväksi kaikenlaisiin iho-ongelmiin, kuten kuiville ja karheille tassuille, kovettumiin, halkeamiin, haavoihin, ihottumiin, auringonpolttamiin, hot-spotteihin, punkin puremiin… Muista voidella myös anturoiden välit!

Sopii atoopikoille. Monella tassuvaha on saanut furunkuloosin täysin oireettomaksi, rajuimmissa tapauksissa lieventänyt furunkuloosin oireita.

Käyttöohje: 1-3 kertaa päivässä tarvittaessa. Ennen lenkkiä ja/tai lenkin jälkeen. Anna kuivua hetki.

Sisältää: LUOMU: Kookos- ja oliiviöljyä, sheavoita ja mehiläisvahaa.
Aineksista mehiläisvaha, kookosöljy ja sheavoi ovat antibakteerisia. Lisäksi kookosöljy on myös anti-virus ja anti-fungus. LovePaws auttaa ehkäisemään tulehdusta iho-ongelmissa ja tulehtuneiden kohtien paranemisessa. Huom! Tulehtumiseen vaikuttavat myös muut ulkoiset asiat kuten puhtaus. LovePaws ei poista tulehtumisen mahdollisuutta.

 
Imeytyy nopeasti
– Sinun ei tarvitse odottaa ikuisuuksia tai sählätä tossuilla, jotka eivät muutenkaan pysy tassuissa. Anna kuivumiselle hetki aikaa ja taas mennään! Yleensä 20s – 1 minuutti riittää. Ongelmakohtiin voit laittaa vahaa reilummin, jolloin myös kuivumiseen menee luonnostaan hetki enemmän.
Kosteuttaa ja pehmittää – tehoa jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien! Kaikilla aineksilla on kosteuttava vaikutus. Pehmittää karheimmatkin anturat ja poistaa kovettumat.
Hoitaa – Sheavoilla on luonnostaan lukuisia erilaisia hoitavia ominaisuuksia. Sitä on käytetty suojaamaan auringolta Afrikassa. Sheavoista saa myös suojaa ja hoitoa pakkasta vastaan. Rauhoittaa ihoa, sopii myös herkkäihoisille ja atoopikoille . Ei välttämättä sovi voimakkaasti lateksi- tai pähkinäallergisille.
Suojaa – Mehiläisvaha muodostaa ohuen hengittävän ja suojaavan kalvon. Se suojaa ihoa ja vähentää myös esim. lian joutumista haavaan.
100% Luonnonmukainen – Luonnon aineksista saat parhaan hoidon iho-ongelmiin. Kun niitä ei ole käsitelty kemiallisesti, tai lisätty säilöntä-aineita, aineksissa ovat luonnostaan kaikki parhaat ominaisuudet tallella.
Riittoisa – Vahaa ei tarvitse paljoa kerralla ja yhdestä purkista riittää pitkään!

Ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten kemikaaleja tai säilöntäaineita. Tehty Suomessa.

Ainekset ovat sertifioituja luomuaineksia.

Tassut ovat kosketuksissa kaikkeen ja siksi koirille niin tärkeät. Haukut rakastaa kun niiden tassuja hoidetaan! Sopii myös muille lemmikeille hevosista kaneihin.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €