Koiran vetolelu Ke-hu Vinkeä

KoiranvetoleluKe-huVinkea_101840_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huVinkea_101840_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huVinkea_101840_3.jpg
KoiranvetoleluKe-huVinkea_101840_4.jpg
KoiranvetoleluKe-huVinkea_101840_5.jpg
alk. 18,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu vetolelu Vinkeä on varustettu vinkuvalla pallolla!Ke-hu Vinkeä -vetolelujen houkutin on vinkeästi vinkuva pallo. Hauskuuden  maksimoi tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Vinkeässä on K...

 

 

Ke-hu vetolelu Vinkeä on varustettu vinkuvalla pallolla!

Ke-hu Vinkeä -vetolelujen houkutin on vinkeästi vinkuva pallo. Hauskuuden  maksimoi tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Vinkeässä on Kongin Squeezz pallo, joka vinkuu. Huomioithan, että pallo on ilmatäytteinen, ja vaikka Kongit lelut ovat kestävimmästä päästä, ei vingun kestävyyttä voi taata. Lelu ei sovi kaikkein rajuimmille pureskelijoille.
 
M - Pallon korkeus n. 6,5 cm, lelun pituus n. 47 cm. M-koko sopii keskikokoisille koirille, kuten Bordercollie.
L - Pallon korkeus n. 7,5 cm, lelun pituus n. 47 cm. L-koko sopii esimerkiksi Belgianpaimenkoira -kokoluokan koirille.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €