Koiran vetolelu Ke-hu Vadelma

XS

Tuotekoodi: 101839
_101839_1.jpg
_101839_2.jpg
_101839_3.jpg
17,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto Lahden myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu vetolelu Vadelma on suunniteltu erityisesti pienten koirien vetoleluksi!  Ke-hu Vadelma -vetolelu on pikkukoirien lelu, jossa puruotteessa joustava ontto vadelman muotoinen pieni pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvast...

 

 

Ke-hu vetolelu Vadelma on suunniteltu erityisesti pienten koirien vetoleluksi!

 

Ke-hu Vadelma -vetolelu on pikkukoirien lelu, jossa puruotteessa joustava ontto vadelman muotoinen pieni pallo. Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy joustoa ja käsilenkistä miellyttävän pehmeä fleecevuori. Kahva on kapeampi kuin isommille koirille suunnatuissa Ke-hu leluissa. Ke-hu Vadelma -palkkalelussa on Amerikassa valmistettu Planet Dogin laadukas ja kestävä pallo. Koiran suuhun mukavan tuntuinen nystyräinen pallo on sisältä ontto.  Ke-hu Vadelma treenilelu kestää hyvin myös keskikoisilla koirlla, mutta huomioi että isommilla koirilla lelu mahtuu hyvin takahampaiden väliin eikä välttämättä kestä niin suurta puruvoimaa.

 XS - Pallon korkeus n. 4 cm. Nauha on n. 1,5 cm leveää. Lelu sopii parhaiten pienemmille koirille.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Voitimme Ke-Hu Vadelman Riemukaupan Facebook-arvonnasta. Tänään kokeiltiin ensimmäisen kerran lelua villakoiran kanssa tokotreeneissä kesätauon jälkeen, ja se otettiin heti ilomielin vastaan :) Lelu on kompaktin kokoinen ja soveltuu niin heitettäväksi kuin vetoleikkiinkin. Tätä käytetään jatkossakin varmasti!

  5.8.2018

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €