Koiran vetolelu Ke-hu Tennis

KoiranvetoleluKe-huTennis_101837_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huTennis_101837_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huTennis_101837_3.jpg
KoiranvetoleluKe-huTennis_101837_4.jpg
alk. 16,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu Tennis  koiran vetolelussa on klassikkopallolelu muunneltuna vetoleluksi! Ke-hu Tennis vetolelussa on koiranpallojen klassikkoon  lisätty veto-ominaisuudet, jotkut koirat kun eivät vaan voi vastustaa tennispalloja. Kyllä, tiedätte ketä te olett...

 

 

Ke-hu Tennis  koiran vetolelussa on klassikkopallolelu muunneltuna vetoleluksi!
 
Ke-hu Tennis vetolelussa on koiranpallojen klassikkoon  lisätty veto-ominaisuudet, jotkut koirat kun eivät vaan voi vastustaa tennispalloja. Kyllä, tiedätte ketä te olette. Anonyymit Pallohullut. Ke-huTennis -treenileluja löytyy neljässä eri koossa. XS -koon lelu sopii pienimmillekin koirille, L-kokoinen pallo on normaalia tennispalloa suurempi ja turvallinen isommillakin roduilla. Ke-hu Tennis lelujen pallot ovat vinkuvia tennispalloja, mutta koska pallojen läpi kulkee nauha, on vinku astetta vaimeampi kuin pelkässä pallossa. Palloa seuraa tekoturkiskaistale, kahvassa jousto ja käsiosassa fleeevuori. Tässä lelussa pallo on pääasia ja vinku bonusta, vingun kestävyyttä ei voi taata.
 
XS - Pallon korkeus n. 3 cm. Lelun pituus n. 33 cm. Minikokoisille koirille.
S - Pallon korkeus 4 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Medikokoisille koirille.
M - Pallon korkeus 6 cm. Lelun pituus n. 38 cm. Tavallisen kokoinen tennispallo.
L- Pallon korkeus 8 cm. Lelun pituus 42 cm. Belgianpaimenkoira -kokoluokan koirille.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €