Koiran vetolelu Ke-hu Teho

KoiranvetoleluKe-huTeho_101834_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huTeho_101834_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huTeho_101834_3.jpg
KoiranvetoleluKe-huTeho_101834_4.jpg
alk. 21,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu vetolelu Teho sopii vauhdikkaisiin saalisleikkeihin! Ke-hu Teho on jahdattava vetolelu saalisleikkeihin. Ke-hu Teho on suunniteltu vaikeasti palkkautuville koirille, jotka voidaan innostaa jahtaamaan liikkuvaa lelua. Omistajan on helppo liiku...

 

 

Ke-hu vetolelu Teho sopii vauhdikkaisiin saalisleikkeihin!

Ke-hu Teho on jahdattava vetolelu saalisleikkeihin. Ke-hu Teho on suunniteltu vaikeasti palkkautuville koirille, jotka voidaan innostaa jahtaamaan liikkuvaa lelua. Omistajan on helppo liikuttaa lelua pitkän nauhan ansiosta. Lelu motivoi monella tapaa, koiran on hyvä tarttua joko tekoturkishännästä, kumilelusta tai nauhassa olevasta tekoturkiskaistaleesta. Verkkopallon sisälle voi myös  laittaa nameja lisäämään koiran kiinnostusta. Pitkän nauhan päästä löytyy jousto, tekoturkiskaistale, JW Petsin kuminen soikiopallo sekä tekoturkishäntä. S-kokoisen lelun nauhan päässä on fleecepehmustettu kahva, L-kokoisen lelun pitkä nauha on kumipäällysteistä grip-nauhaa, jossa on hyvä pito.


S - Kumilelun pituus n. 9 cm. 12 cm tekoturkishäntä. Nylonauha on n. 1,5 cm leveää ja lelun kokonaispituus on 137 cm.
M - Kumilelun pituus n. 12 cm, 13 cm tekoturkishäntä. 1,7 cm leveä grip-nauha, lelun kokonaispituus on noin 150 cm.
L - Kumilelun pituus n. 16 cm, 14 cm tekoturkishäntä. 1,7 cm leveä grip-nauha, lelun kokonaispituus on noin 150 cm.

 

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €