Koiran vetolelu Ke-hu Etna

Tuotekoodi: 101816
KoiranvetoleluKe-huEtna_101816_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huEtna_101816_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huEtna_101816_3.jpg
21,90 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Ke-hu koiran vetolelu Etna on vauhdikkaisiin jahtausleikkeihin suunniteltu koiran palkkauslelu! Ke-hu koiran vetolelu Etna on ensisijaisesti saalistusleikkeihin tarkoittu, sitä on hyvä jahdata. Keskipitkä Ke-hu Etna säästää ohjaajan sormia sellaisen...

 

 

Ke-hu koiran vetolelu Etna on vauhdikkaisiin jahtausleikkeihin suunniteltu koiran palkkauslelu!

Ke-hu koiran vetolelu Etna on ensisijaisesti saalistusleikkeihin tarkoittu, sitä on hyvä jahdata. Keskipitkä Ke-hu Etna säästää ohjaajan sormia sellaisen koiran kanssa, joka lelulle tullessaan napsii kiinni mistä sattuu. Materiaalivalintojen myötä se mahtuu kuitenkin taitettuna hyvin ohjaajan käteen tai taskuun. Kahvassa on pitkä kaistale lyhytnukkaista keinokarvaa. Etna-treenilelun päässä on laadukas ja kestävä JW:n verkkopallo, jonka sisälle voi halutessaan laittaa nameja tai esimerkiksi vinkuvan lateksilelun. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori.

Pallon kokeus n. 6,5 cm. Lelun kokonaispituus n. 73 cm.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä! 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €