Koiran vetolelu Ke-hu Alumiini

Tuotekoodi: 101810
KoiranvetoleluKe-huAlumiini_101810_1.jpg
21,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto Lahden myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu koiran vetolelu Alumiini on koiran palkkauslelu, joka sopii kovempaankin puruun. Siinä on laadukas ja kestävä Planet Dogin painava täyskuminen pallo, jonka kestävyys on erinomainen. Ke-hu Alumiini vetolelussa pallo on L- kokoa, ja se on suunnit...

 

 

Ke-hu koiran vetolelu Alumiini on koiran palkkauslelu, joka sopii kovempaankin puruun. Siinä on laadukas ja kestävä Planet Dogin painava täyskuminen pallo, jonka kestävyys on erinomainen. Ke-hu Alumiini vetolelussa pallo on L- kokoa, ja se on suunniteltu ensisijaisesti isommille roduille. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori. Pallon ja nauhan kuosi on teräksinen, kahvan sisäfleecen väri vaihtelee.


Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä! 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €