Koiran vetolelu Ke-hu Ropina

KoiranvetoleluKe-huRopina_101831_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huRopina_101831_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huRopina_101831_3.jpg
KoiranvetoleluKe-huRopina_101831_4.jpg
KoiranvetoleluKe-huRopina_101831_5.jpg
alk. 18,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu vetolelu Ropina on hauska vetolelu erityisesti äänistä innostuville koirlle! Ke-hu vetolelu Ropina innostaa leikkiin kaikki äänistä ja vetoleikeistä pitävät koirat. Pallona Ke-hu Ropinassa on  laadukas JW Petsin Crackle Head -pallo. Pallon uloi...

 

 

Ke-hu vetolelu Ropina on hauska vetolelu erityisesti äänistä innostuville koirlle! 

Ke-hu vetolelu Ropina innostaa leikkiin kaikki äänistä ja vetoleikeistä pitävät koirat. Pallona Ke-hu Ropinassa on  laadukas JW Petsin Crackle Head -pallo. Pallon uloin osa on joustava kuminen verkkopallo, kuten serkussaan Atomissa, mutta pallon sisällä on tyhjän muovipullon ääntä imitoiva, ropiseva muovimateriaali. Lelun kiinnostavuutta lisää joustavan varren tekoturkiskaistale. Käsilenkki on viimeistelty miellyttäväksi pehmeällä fleecevuorella. Sisäpallon muoviateriaali litistyy koiran pureskellessa palloa ja  lopulta sisäpallo menee linttaan, pallon ulkokuori pysyy kuitenkin pallon muotoisena. Ropina-lelua ei suositella aivan kaikkein rajuimpiin vetoleikkeihin.


S - Pallon korkeus n. 6 cm. S-koko sopii pienehköille ja keskikokoisille koirille.

M - Pallon korkeus n. 7 cm M-koko sopii keskikokoisille ja suurehkoille koirille.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €