Koiran vetolelu Ke-hu Maapallo

KoiranvetoleluKe-huMaapallo_101823_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huMaapallo_101823_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huMaapallo_101823_3.jpg
alk. 21,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu koiran vetolelu Maapallo on suosikkitreenilelu kaiken kokoisille koirille!  Ke-hu vetolelu Maapallo on suunniteltu kestäväksi treenileluksi kaikille koirille. Pallo on kevyt ja joustava, sillä se on sisältä ontto. Pallon on erittäin laadukas Pl...

 

 

Ke-hu koiran vetolelu Maapallo on suosikkitreenilelu kaiken kokoisille koirille! 

 

Ke-hu vetolelu Maapallo on suunniteltu kestäväksi treenileluksi kaikille koirille. Pallo on kevyt ja joustava, sillä se on sisältä ontto. Pallon on erittäin laadukas Planet Dogin Orbee pallo ja se kestää rajumpaakin purua. Keinoturkiskkaistale lisää lelun kiinnostavuutta.Fleecellä pehmustetussa  kahvassa on joustovarsi. Kolme pallovärivaihtoehtoa, oranssi pallo loistaa pimeässä.  Ajan saatossa ulkonevat mannerkuvioinnit voivat kuoriutua pinnasta pallon säilyttäessä kuitenkin pallomaisen muotonsa.


S - Pallon korkeus n. 5,5 cm, sopii pienehköille ja keskikokoisille koirille.

L – Pallon korkeus n. 9 cm, sopii keskikokoisille ja isoille koirille.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €