Koiran vetolelu Ke-hu Kesäspessu 2018

KoiranvetoleluKe-huKesaspessu2018_002379_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huKesaspessu2018_002379_2.jpg
KoiranvetoleluKe-huKesaspessu2018_002379_3.jpg
KoiranvetoleluKe-huKesaspessu2018_002379_4.jpg
alk. 21,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille   KesäSpessu on Ke-hun erikoismalli, joka julkaistaan vuosittain kesän kynnyksellä. Mallia on saatavilla rajoitettu aika. Vuoden 2018 KesäSpessun nauhaa koristaa suomalaisen suunnitelij...

 

 

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille
 

  KesäSpessu on Ke-hun erikoismalli, joka julkaistaan vuosittain kesän kynnyksellä. Mallia on saatavilla rajoitettu aika. Vuoden 2018 KesäSpessun nauhaa koristaa suomalaisen suunnitelijan Sanni Kariniemen piirtämät yksisarviskuviot. Tässä lelussa on hieman pidempinukkainen keinokarva joka lisää lelun kinnostavuutta. L-koon lelusssa on Planet Dogin valmistama hieman joustava painavahko täyskumipallo. M-koossa on saman valmistajan ontto, pehmeä ja todella joustava golfpallon näköinen pallo. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori.

Kokotaulukko:
M Koko - Pallon korkeus n. 5,5 cm, lelun kokonaispituus n. 38 cm. Keskikokoisille koirille.
L Koko - Pallon korkeus n. 7 cm, lelun kokoinaispituus n. 48 cm. Koko sopii isommille roduille.

 Pallon kestävyys on hyvä ja se sopii useimmille koirille. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa. Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €