KoiranvetoleluKe-huKekale_101820_1.jpg
alk. 19,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu koiran vetolelu Kekäle on kevyt, täyskuminen koiran vetolelu vauhdikkaisiin treenihetkiin kaiken kokoisille koirille!Ke-hu Kekäle on saanut nimensä komeasta liekehtivästä ulkomuodostaan. Siinä on koosta riippuen joko Planet Dogin musta kevyehkö...

 

 

Ke-hu koiran vetolelu Kekäle on kevyt, täyskuminen koiran vetolelu vauhdikkaisiin treenihetkiin kaiken kokoisille koirille!

Ke-hu Kekäle on saanut nimensä komeasta liekehtivästä ulkomuodostaan. Siinä on koosta riippuen joko Planet Dogin musta kevyehkö joustava täyskumipallo (koko L) tai Chuckit! kevyt ja joustava sisältä ontto pallo (koko S ja M). Lelun kiinnostavuutta lisää tekoturkiskaistale. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori. Pallon kestävyys on hyvä ja se sopii useimmille koirille. 

S - Pallon korkeus n. 4 cm, lelun kokonaispituus n. 36 cm. Koko sopii minikokoisista koirista aina keskikokoisiin koiriin. Lelu ja pallo on saman kokoinen kuin Ke-hu Tennis S -vetolelu.
M - Pallon korkeus n. 6 cm, lelun kokonaispituus n. 45 cm. Koko sopii Bordercollie kokoluokan koirille.
L - Pallon korkeus n. 7 cm, lelun kokoinaispituus n. 48 cm. Koko sopii isommille roduille.

Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €