Koiran vetolelu Ke-hu Atomi

KoiranvetoleluKe-huAtomi_101811_1.jpg
KoiranvetoleluKe-huAtomi_101811_2.jpg
alk. 16,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Ke-hu koiran vetolelu atomi on koiran palkkauslelu jossa on suosittu verkkopallo. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori, mitkä tekevät leikistä miellyttävää koiralle ja ohjaajalle. Ke-hu Atomi -palkkauslelussa on pallona käytett...

 

 

Ke-hu koiran vetolelu atomi on koiran palkkauslelu jossa on suosittu verkkopallo. Kahvasta löytyy jousto sekä käsilenkistä pehmeä fleecevuori, mitkä tekevät leikistä miellyttävää koiralle ja ohjaajalle. Ke-hu Atomi -palkkauslelussa on pallona käytetty JW Petsin laadukasta verkkopallo. Joustavan ja pehmeän pallon ansiosta koiran on hyvä ottaa lelusta kiinni vetoleikeissä. Pallon sisälle voi laittaa myös nameja, joten se sopii myös ruoalla palkkautuville koirille. Atomista saa myös mainion vinkuvan vetolelun, kun varkkopallon sisään pujottaa pienen lateksivingun. Atomi-vetolelu kestää voimakastakin vetoa.

XS - Pallon korkeus n. 5 cm. Koko sopii pienille koiraroduille.

M - Pallon korkeus n. 9 cm. Koko sopii keskikokoisille ja suurille koirille.


Suomalaiset Ke-hu lelut on luotu palkkaleluiksi harrastekoirille ja ne on valmistettu Suomessa. Lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat Ke-hun valmistajille ykkösasioita, ja toinen tärkeä kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrkimyksenä on ollut tehdä hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit voivat vaihdella kausittain. Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä yhteisissä leikeissä. Muistathan, ettei mikään lelu ole 100% kestävä ja joillekin koirille suurin riemu leikissä on juurikin lelun hajottaminen. Valvo lemmikkisi leikkejä ja poista vioittunut lelu käytöstä! 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €