Kakkapussi säästöpakkaus L

3 x 40 kpl

Tuotekoodi: 100926
KakkapussisaastopakkausL_100926_1.png
4,30 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Yksityiskohdat Best Friend Gear 100% maatuvat koirankakkapussit * Kantokahvallinen pussi * Koko: 21 x 39 cm pussi pienille koirille (L) * Yksi säästöpakkaus sisältää 40 x 3 eli 120 kpl pussia Best Friend Gear koirankakkapussin materiaa...

 

 

Yksityiskohdat

Best Friend Gear 100% maatuvat koirankakkapussit

* Kantokahvallinen pussi

* Koko: 21 x 39 cm pussi pienille koirille (L)

* Yksi säästöpakkaus sisältää 40 x 3 eli 120 kpl pussia

Best Friend Gear koirankakkapussin materiaali on PE muovi. Noin 2% TDPA™ (metallisuoloja, valmistaja EPI*) lisätään muovimassaan valmistuksen yhteydessä. Tuote hajoaa n. 24 – 48 kk kuluessa, hajoamisnopeus riippuu ympäristön olosuhteista. Muovi hajoaa pieniksi palasiksi mekaanisen rasituksen, ilman, auringonvalon, lämpötilan ja kosteuden vaikutuksesta. Luonnon pienet mikro-organismit kuten bakteerit, sienet ja levät käyttävät palaset ravinnokseen. Prosessissa syntynyt hiilidioksidi, vesi ja biomassa palaavat luonnon kiertokulkuun. Näin ei synny ympäristölle haitallisia päästöjä.

Taustaa:

Koiran uloste on orgaaninen jäte, joka maatuu lämpötilasta riippuen muutamien kuukausien aikana. Uloste sisältää suuria määriä haitallisia bakteereja ja vie useita vuosia ennen kuin maatuva aines on täysin puhdistunut bakteereista. Terveydellisistä syistä on tärkeää, että koirankakat kerätään kaupunkien kaduilta ja viheralueilta. Bakteerien takia ei ole suositeltavaa laittaa koirankakkoja kompostiin tai biojäteastiaan. Useat kaupungit ja jätehuoltoyhtiöt ovat kieltäneet laittamasta koirankakkaa yleisiin biojäteastioihin.

*EPI Environmental Technologies Inc. perustettiin v. 1991. EPI on kehittänyt teknologiaa ja tuotteita, joiden avulla pyritään ratkaisemaan mm. muovin hitaan maatumisen aiheuttamia ongelmia ympäristössämme. EPI teknologiaa on käytössä useilla muovin valmistajilla maailmanlaajuisesti.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €