Hurtta Casual koiran tikkitakki, joki

HurttaCasualkoirantikkitakkijoki_100460_1.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 14,97 €
alk. 34,93 €
-30%
Ovh. 49,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hurtta Casual -tikkitakki, joki, on pehmeä ja lämmin perusmantteli, joka soveltuu arkilenkkeilyyn ja kaupunkikäyttöön. Se on suunniteltu erityisesti lyhytkarvaisille ja karvattomille koirille, ja tuotteen XL-mitoitus sopii parhaiten rotevammille koir...

 

 

Hurtta Casual -tikkitakki, joki, on pehmeä ja lämmin perusmantteli, joka soveltuu arkilenkkeilyyn ja kaupunkikäyttöön. Se on suunniteltu erityisesti lyhytkarvaisille ja karvattomille koirille, ja tuotteen XL-mitoitus sopii parhaiten rotevammille koirille. Takin tehtävänä on pitää lämpimänä koiran tärkeimmät lihasryhmät ja rintakehän alue. Hurtta Casual -tikkitakin pintamateriaali on vettä- ja likaahylkivä sekä käytössä ihanan pehmeä ja äänetön. Takissa on langaton tikkikuviointi sekä lämmin vanuvuori. Näkyvästi sijoitetut 3M-heijastintereet ja vetoketjun reunojen heijastinprintit tuovat näkyvyyttä pimeällä. Useiden säätöjensä vuoksi takilla on erinomainen istuvuus.

  • säädettävä pääntie ja selänpituus, miellyttävän leveä 15–25 mm säätökuminauha vyötäröllä
  • pintakerrosten välissä välivuorina lämmin ja pehmeä 100 g vanu
  • erityisesti roteville roduille suunniteltu XL-mitoitus
  • miellyttävä ja lähes äänetön yllä
  • näkyvästi sijoitetut 2mm leveät 3M-heijastintereet ja vetoketjun reunoissa 10 mm heijastinprintti, heijastava vetoketjun vedin
  • Ultra Sonic-teknologian avulla sulattamalla toteutettu langaton tikkikuvio

Materiaalit: Päälliskangas 100 % PES (150 denieriä) Mechanical stretch, vuorikangas 100 % PES. BIONIC-FINISH®ECO-käsitelty pinta hylkii vettä tehokkaasti. Vuorina lämmin vanukerros.

Pesuohjeet: Hienopesu 40 °C

Oikean koon valinta: Sopiva koko on usein sama kuin koiran selänpituus senttimetreinä mitattuna ja pyöristettynä lähimpään kokoon. Oikeaa kokoa voi arvioida mittaamalla koiran selänpituuden (kuvassa mitta A), ottamalla huomioon myös kaulan- sekä rinnanympärysmitan (kuvassa mitat B ja C). Koirasta mitattu rinnanympärys tulisi olla 5-15 cm vähemmän kuin mittataulukossa ilmoitettu takin rinnanympärys. Selänpituus kannattaa mitata kaulapannan alapuolelta, lähes koiran sään kohdalta. Rinnanympärys mitataan rintakehän leveimmästä kohdasta ja kaulanympärys aivan kaulan tyvestä. Väljyys näissä mitoissa ei useinkaan haittaa, sillä sekä kaulan- että vyötärönympärys ovat säädettävissä pienemmiksi, taulukossa on ilmoitettu maksimitta. Hurtta Casual -tikkitakissa myös selänpituus on säädettävissä pienemmäksi näppärän kuminauhan avulla.

Koon valintaan vaikuttavat myös käyttötarkoitus ja koiran rakenne. Maksimaaliseen suojaavuuteen ja rauhallisempaan liikeeseen voi valita reilumman koon ja pyöristää selän mittaa ylöspäin, kuten myös koiran ollessa rakenteeltaan erityisen jämäkkä. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa mielellään oikean koon valinnassa, ota meihin reippaasti yhteyttä!


 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 59,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 3,90 €
Nouto Matkahuollosta 3,90 €
Nouto Postista 3,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €