Hi-Craftturvavaljaat_0002178_1.jpg
Hi-Craftturvavaljaat_0002178_2.jpg
Hi-Craftturvavaljaat_0002178_3.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 14,95 €
alk. 14,95 €
-50%
Ovh. 29,90 €
Hinta voimassa 31.8.2019 asti.
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hi-Craft Turvavaljaat Autoilevalle koiralle täydelliset turvavaljaat! Koirasi matkustus sujuu kaikista turvallisimmin hyvissä ja kestävissä valjaissa:Helppo ja nopea pukea ja riisua Valmistettu turvavyön kaltaisesta leveästä ja kestävästä nylonistaHe...

 

 

Hi-Craft Turvavaljaat 

Autoilevalle koiralle täydelliset turvavaljaat! Koirasi matkustus sujuu kaikista turvallisimmin hyvissä ja kestävissä valjaissa:

  • Helppo ja nopea pukea ja riisua 
  • Valmistettu turvavyön kaltaisesta leveästä ja kestävästä nylonista
  • Helppo kiinnitys: valjaat kiinnitetään selässä olevasta lenkistä turvavyöhön 
  • Halpa henkivakuutus sinulle ja koirallesi!

Valjaat suojaavat jarrutustilanteessa niin koiraa kuin muita auton matkustajia. Asianmukaisesti valjaisiin kiinnitetty koira ei pääse lentämään jarrutustilanteissa matkustamossa. Yhteentörmäyksessä tai äkillisessä jarrutuksessa koiran paino jakautuu tasaisesti vahvojen hihnojen ja rintakappaleen osalle, suojaten koiraa mahdollisimman tehokkaasti. Rintakappale on pehmustettu. 

Pitkällä matkalla pissataukojen ajaksi sinun ei  tarvitse ottaa valjaita pois koiraltasi, vaan voit helposti irroittaa ne turvavyöstä ja laittaa talutushihnan kiinni selkälenkissä olevaan remmiin. Hi-Craft valjaat sopivat myös matkustusta pelkääville tai matkapahoinvoinnista kärsiville koirille, koska valjaat antavat niille turvallisuudentunnetta estäessään koiraa heilumasta autossa paikasta toiseen. 

Useimmat koirat tottuvat valjaisiin nopeasti, koska ne ovat mukavat päällä, mutta jotkut kaipaavat totuttelua. Voit totuttaa koirasi valjaisiin pukemalla ne kotona päälle ja antamalla koiran kulkea niissä jonkin aikaa. Sen jälkeen viet koirasi autolle ja kiinnität hänet turvavyöhön. Jos koirasi tulee  levottomaksi, toista harjoittelua kunnes se tuntee olonsa varmaksi valjaissa. Usein auttaa myös jos autossa koiran vieressä istuu aluksi henkilö, joka rauhoittaa koiraa tarvittaessa.

Jos jätät koiran yksin paikalla olevaan autoon huomioi seuraava. Useimmat koirat makaavat tai istuvat rauhallisesti turvavaljaisiin kytkettynä odottaen omistajansa paluuta autolle, mutta jos koirallasi on taipumusta käydä levottomaksi; irroita valjaat turvavyöstä poissaolosi ajaksi. 

Eläimen hyvinvoinnista on pidettävä huolta myös matkustuksen ajan. Koira on oltava kytkettynä matkustamossa takapenkillä tai tavaratilassa, joka on avoin matkustamoon. Pidäthän huolta, että koirasi valjaat ovat juuri sopivan kokoiset ja hyvin kiristetty! Se lisää huomattavasti koirasi turvallisuutta. 

Turvavaljaiden koot:

XS rinnanymp. max 45 cm 
yorkie, tiibetinspanieli
rinnanymp.  max 58 cm 
pienet terrierit, mäyräkoira
rinnanymp.  max 73 cm 
beagle, suomenpystykorva
L rinnanymp.  max 93 cm 
boxeri, noutajat
XL rinnanymp.  max 113 cm

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €