Kynsisakset Show Tech Comfort

KynsisaksetShowTechComfort_101708_1.jpg
alk. 8,95 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Show Techin kynsisakset ovat kestävät perussakset jokaiselle koiralle! Kynsisaksissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kestävät leikkuuterät, jotka pysyvät terävänä pitkään. Saksissa on kestävä ja jämäkkä jousi.  Saksien muotoillut kädensija...

 

 

Show Techin kynsisakset ovat kestävät perussakset jokaiselle koiralle! 

Kynsisaksissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kestävät leikkuuterät, jotka pysyvät terävänä pitkään. Saksissa on kestävä ja jämäkkä jousi.  Saksien muotoillut kädensijat ovat luistamatonta silikonikumia. Saksissa on terän vieressä suoja, joka auttaa arvioimaan oikeaa leikkuupituutta ja ehkäisee leikkaamasta kynttä ytimeen saakka. 

Huom! Mikään kynsisaksi ei estä sataprosenttisesti kynnen leikkaamista ytimeen saakka! Jokaisen koiran kynnet kasvavat yksilöllistä vauhtia, ja kynsien leikkuutarve vaihtelee paljon. Koirat myös kuluttavat kynsiään eri tavoin, pehmeillä alustoilla liikkuvien koirien kynnet kuluvat vähemmän kuin asvaltilla kulkevien. Samoin kevyillä koirilla kuluminen on hitaampaa kuin isoilla ja kaikkein pienimmät koirat eivät tunnu kuluttavan kynsiään lainkaan. Sopiva leikkuuväli vaihtelee viikosta kahteen kuukauteen, useimmille pienille koirille hyvä väli on kaksi viikkoa ja suuremmilla koirilla noin kuukausi.Jos olet epävarma, leikkaa vain vähän kerrallaan ja tarkista leikkuun tarvetta useammin. Älä säikähdä jos leikkaat liikaa, lähes jokaiselle käy joskus niin. Koira säikähtää useimmiten enemmän omistajan reaktiota kuin itse leikkuun aiheuttamaa nipistystä.Verenvuoto lakkaa usein itsestään, mutta vuodon tyrehdyttämiseen voi käyttää myös Show Tech Styptic Powder -jauhetta.

Myymälöissämme toimii kynnenleikkuupalvelu ja neuvomme mielellämme leikkuuseen liittyvissä asioissa, ota reippaasti yhteyttä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €