Hurtta Casual koiran tikkihaalari, joki

HurttaCasualkoirantikkihaalarijoki_100443_1.jpg
HurttaCasualkoirantikkihaalarijoki_100443_2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 14,97 €
alk. 44,93 €
-25%
Ovh. 59,90 €
Hinta voimassa 31.5.2019 asti.
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hurtta Casual -tikkihaalari, joki, on lämmin haalari jokapäiväiseen lenkkeilyyn ja kaupunkikäyttöön, suunniteltu erityisesti lyhytkarvaisille ja karvattomille koirille tuulta ja kylmää ilmaan vastaan. Haalarin L-mitoitus sopii parhaiten hoikille koir...

 

 

Hurtta Casual -tikkihaalari, joki, on lämmin haalari jokapäiväiseen lenkkeilyyn ja kaupunkikäyttöön, suunniteltu erityisesti lyhytkarvaisille ja karvattomille koirille tuulta ja kylmää ilmaan vastaan. Haalarin L-mitoitus sopii parhaiten hoikille koiraroduille, esimerkiksi villakoirille ja vinttikoirille. Haalarissa on lämmin vanuvuori ja Ultra Sonic -teknologialla toteutettulangaton tikkikuvio. Pintahylkii likaa ja vettä tehokkaasti ollen myös mukavan pehmeä ja lähes äänetön käytössä. Vetoketjun reunojen 10 mm heijastinprintit tuovat näkyvyyttä pimeällä.

  • erityisesti hoikille koirille suunniteltu L-mitoitus
  • Suojaa tuuliselle ja kylmälle säälle
  • Pintamateriaali hylkii vettä ja likaa tehokkaasti, vuorina lämmin vanu
  • Miellyttävä ja lähes äänetön käytössä
  • Näkyvät 3M heijastimet
  • Ultra Sonic-teknologian avulla sulattamalla toteutettu langaton tikkikuvio

Materiaalit: Päälliskangas 100 % PES (150 denieriä) Mechanical stretch , vuorikangas 100 % PES, kerrosten välissä lämmin ja pehmeä 100 g vanu.

Pesuohje: Konepestävä, hienopesu 40 °C.

Oikean koon valinta: Oikeaa kokoa haalarissa on paras lähteä arviomaan koiran selän pituudella (kuvassa mitta A) . Oikea koko on usein selän pituus senttimetreinä. Maksimaaliseen suojaavuuteen ja rauhallisempaan liikeeseen voi selänmitan pyöristää ylöspäin, mutta yleensä kannattaa valita selänpituutta hieman lyhyempi koko. Tuotekohtaisesta mittataulukosta kannattaa tarkastaa, että tuote mahtuu koiralle rintakehän ja kaulan kohdalta (kuvassa mitat B ja C). Kaulanympärys mitataan aivan kaulan tyvestä sen leveimmästä kohdasta, samaten rinnanympärys rintakehän leveimmästä kohdasta. Koiran mitatun rintakehän ympäryksen tulisi olla 5-15 cm pienempi kuin taulukossa ilmoitettu mitta riittävän liikkuvuuden takaamiseksi.. L-mitoituksella tehdyt haalarit sopivat parhaiten hoikkarakenteisille, kapeavyötäröisille, pitkäjalkaisille koirille, esimerkiksi villakoirille ja vinttikoirille. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa mielellään oikean koon valinnassa, ota meihin reippaasti yhteyttä!


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 59,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €