Hurtta Casual puolikuristava panta, tuhka

HurttaCasualpuolikuristavapantatuhka_100589_1.jpg
HurttaCasualpuolikiristavapantatuhka_100589_2.jpg
HurttaCasualpuolikiristavapantatuhka_100589_3.jpg
alk. 19,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hurtta Casual puolikuristava panta, tuhka, on luotettava pehmustettu nylonpanta päivittäiseen käyttöön!Hurtta Casual puolikuristava nylonpanta sopii mainiosti päivittäiseen lenkki- ja harrastuskäyttöön peruskoulutetuille aikuisille koirille. Panta so...

 

 

Hurtta Casual puolikuristava panta, tuhka, on luotettava pehmustettu nylonpanta päivittäiseen käyttöön!

Hurtta Casual puolikuristava nylonpanta sopii mainiosti päivittäiseen lenkki- ja harrastuskäyttöön peruskoulutetuille aikuisille koirille. Panta sopii erinomaisesti myös aktiivisesti agilitya treenaaville koirille, sillä se on todella nopea pukea ja riisua. Soljettomuutensa vuoksi panta sopii mainiosti myös pitkäkarvaisille koirille, joiden karvat jäävät helposti tavallisen solkien väliin. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta Casual puolikuristava panta pehmentää kaulan ja niskan alueellle tulevaa rasitusta jakamalla vedon aiheuttaman paineen suuremmalle pinta-alalle. Kevyt ja pehmeä neopreeni tuntuu miellyttävältä koiran kaulassa. Näkyvät 3M-heijastimet kiertävät koko pannan. Tummat, pinnoitetut metalliosat tekevät pannasta tyylikkään.

  • kestävä puolikiristävä panta jokapäiväiseen käyttöön
  • helppo ja nopea pukea ja riisua
  • pehmustettu
  • tehokkaat 3M-heijastimet

Puolikiristävän pannan oikean koon valinnassa kannattaa olla tarkka. Oikean kokoon vaikuttaa koiran käytös ja hallittavuus sekä omistajan mieltymykset. Suosittelemme ensisijaisesti valitsemaan koon, joka on riittävän napakka koiran kaulan ympärillä pienimmässä mitassaan, yleensä sopivassa kireydessä pannan alle mahtuu muutama sormi. Kaulanympärys- ja kallonympärysmitat voivat olla myös hyvin erilaiset, joten varmista aina että panta mahtuu hyvin myös pään yli puettaessa ja riisuttaessa. Esimerkiksi jos koiran kaula on 34 cm suosittelemme kokoa 35-45 cm, jolloin panta pienimmillään 35 cm ja suurimmillaan 45 cm. Henkilökuntamme auttaa mielellään oikean koon ja pannan valinnassa, joten ota vain reippaasti yhteyttä!

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €