Hurtta Casual pehmustettu y-valjas, joki

HurttaCasualpehmustettuy-valjasjoki_100529_1.jpg
HurttaCasualpehmustettuy-valjasjoki_100529_3.jpg
HurttaCasualpehmustettuy-valjasjoki_100529_4.jpg
HurttaCasualpehmustettuy-valjasjoki_100529_5.jpg
alk. 24,90 €
 Valitse koko
Hurtta Casual pehmustettu Y-valjas, joki, on monipuolinen ja ergonominen Y-valjas päivittäiseen lenkkeilyyn ja harrastamiseen! Hurtta Casual pehmustettu Y-valjas on jokaiselle koiralle suunniteltu kestävä ja tyylikäs valjas päivittäiseen käyttöön. Er...

 

 

Hurtta Casual pehmustettu Y-valjas, joki, on monipuolinen ja ergonominen Y-valjas päivittäiseen lenkkeilyyn ja harrastamiseen!

Hurtta Casual pehmustettu Y-valjas on jokaiselle koiralle suunniteltu kestävä ja tyylikäs valjas päivittäiseen käyttöön. Ergonominen Y-muotoilu tekee valjaasta hyvin istuvan erikokoisille ja erimuotoisille koirille. Valjas sopii erityisen hyvin koirille, jotka ovat taipuvaisia saamaan niska- ja selkävaivoja tai vetävät taluttimessa. Erityisen pehmeä neopreeni on miellyttävä koiran päällä ja vähentää vedon tuntua, sillä Y-malli jakaa vedosta aiheutuvan paineen koko rintakehän alueelle. Käyttämällä rintakappaleen metallilenkkiä hihnan kiinnityslenkkinä, voi valjaita käyttää myös hillitsemään koiran vetämistä. Tehokkaat 3M-heijastimet parantavat näkyvyyttä pimeällä. Valjaat ovat niin sanottua Y-mallia, jossa leveä ja pehmustettu rintakappale kulkee etujalkojen välissä jakaen vedon aiheuttaman paineen laajemmalle alueelle. Valjaat on helppo pukea koiralle - pujota vain pään yli, siirrä rintakappale etujalkojen väliin ja kiinnitä rinnanympärysremmi pikalukolla etujalkojen taakaa.


  • luotettava pehmustettu valjas arkikäyttöön ja harrastuksiin
  • ergonominen muotoilu
  • vedonesto-ominaisuus
  • miellyttävä päällä, hellä iholle ja turkille
  • säädettävä rinnanympärys
  • helppo pukea ja riisua
  • näkyvät 3M heijastimet

Oikean koon valinta: Valjaan kokoa on helpoin arvioida mittaamalla koiran rintakehä sen leveimmältä kohdalta (kuvassa mitta A). Valjaan koko on yleensä rinnanympärys pyöristettynä aina ylöspäin lähinpään kokoon, esimerkiksi jos koiran rinnanympärys on 62 cm, todennäköisimmin sopiva koko on 70 cm. Y-valjaassa on hyvä tarkistaa, että myös kaula-aukko on sopivan kokoinen (kuvassa mitta B). Valjaassa oleva kokomerkintä on rinnaympäryksen maksimi säätömitta. Oikean koon ja valjasmallin valinnassa tulee huomioida myös koiran rakennetta ja valjaan käyttötarkoitusta. Valjaan ollessa sopiva, kainalon ja rintaremmin väliin tulee mahtua muutama sormi ja kaula-aukon olla sellaisella korkeudella, että se ei häiritse koiran etujalan liikettä. Autamme mielellämme koon valinnassa, joten ota reippaasti yhteyttä!

Valjaiden säätäminen: Rinnanympärysremmi tulee säätää kireydelle, jossa muutama sormi mahtuu helposti valjaan alle. Sopiva tiukkuus pitää valjaan paremmin paikoillaan eikä vanuta turkkia.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €