Hurtta Casual pehmustettu valjas, joki

HurttaCasualpehmustettuvaljasjoki_100492_1.jpg
HurttaCasualpehmustettuvaljasjoki_100492_2.jpg
HurttaCasualpehmustettuvaljasjoki_100492_3.jpg
alk. 24,90 €
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Hurtta Casual pehmustettu valjas, joki, on kestävä ja leveillä pehmusteilla varustettu perusvaljas päivittäiseen lenkkeilyyn ja harrastamiseen! Hurtta Casual pehmustettu valjas on jokaiselle koiralle suunniteltu kestävä ja tyylikäs perusvaljas päivit...

 

 

Hurtta Casual pehmustettu valjas, joki, on kestävä ja leveillä pehmusteilla varustettu perusvaljas päivittäiseen lenkkeilyyn ja harrastamiseen!

Hurtta Casual pehmustettu valjas on jokaiselle koiralle suunniteltu kestävä ja tyylikäs perusvaljas päivittäiseen käyttöön. Perusvaljaissa on selkäkappaleessa talutuskahva, josta koiran voi kiperässä tilanteessa ottaa paremmin hallintaan. Erityisen pehmyt neopreeni on miellyttävä koiran päällä ja pehmentää vedon tuntua. Tehokkaat 3M-heijastimet parantavat näkyvyyttä pimeällä.Valjas on niin sanottua T-mallia, jossa rintakappale kulkee vaakatasossa koiran eturinnan yli. Valjaat on helppo pukea koiralle - pujota vain pään yli ja kiinnitä rinnanympärysremmi pikalukolla etujalkojen taakaa.


  • luotettava perusvaljas arkikäyttöön ja harrastuksiin
  • pehmustettu
  • miellyttävä päällä, hellä iholle ja turkille
  • säädettävä rinnanympärys
  • helppo pukea ja riisua
  • näkyvät 3M heijastimet

Oikean koon valinta: Valjaan kokoa on helpoin arvioida mittaamalla koiran rintakehä sen leveimmältä kohdalta (kuvassa mitta A). Valjaan koko on yleensä rinnanympärys pyöristettynä aina ylöspäin lähinpään kokoon, esimerkiksi jos koiran rinnanympärys on 62 cm, todennäköisimmin sopiva koko on 70 cm. Valjaassa oleva kokomerkintä on rinnaympäryksen maksimi säätömitta. Oikean koon ja valjasmallin valinnassa tulee huomioida myös koiran rakennetta ja valjaan käyttötarkoitusta. Valjaan ollessa sopiva, kainalon ja rintaremmin väliin tulee mahtua muutama sormi ja rintakappaleen ollasellaisella korkeudella, että se ei häiritse koiran etujalan liikettä. Autamme mielellämme koon valinnassa, joten ota reippaasti yhteyttä! 

Valjaiden säätäminen: Rinnanympärysremmi tulee säätää kireydelle, jossa muutama sormi mahtuu helposti valjaan alle. Sopiva tiukkuus pitää valjaan paremmin paikoillaan eikä vanuta turkkia.


Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €