NatureaNaturalsAdultSalmon_100981_1.jpg
alk. 13,50 €
alk. 5,82 € / kg
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Naturea Naturals Adult Salmon on hypoallerginen ruoka herkille aikuisille koirille. Ruuassa käytetty lohi sisältää runsaasti hyvälle ruokavaliolle tärkeitä rasvahappoja. Siinä yhdistyvät ravintoarvojen hyödyt yhden proteiinin lähteestä. Valmistettu t...

 

 

Naturea Naturals Adult Salmon on hypoallerginen ruoka herkille aikuisille koirille. Ruuassa käytetty lohi sisältää runsaasti hyvälle ruokavaliolle tärkeitä rasvahappoja. Siinä yhdistyvät ravintoarvojen hyödyt yhden proteiinin lähteestä. Valmistettu tuoreesta, pakastamattomasta ja luuttomaksi leikatusta lohesta. Tämä lihapitoinen ruoka tyydyttää makujen, energian ja herkkyytensä puolesta vaativimmankin koiran.Sopii aikuisille koirille, sekä koirille, jotka ovat joko allergisia tai omaavat herkän ruoansulatuksen. 

 


Naturea Naturals Adult Salmon on täysravinto, joka sisältää yhtä eläinproteiinin lähdettä - lohta ja kananrasvaa, joka on puhdistettu ja käsitelty niin puhtaaksi rasvaksi, että kanavalkuaista tai muuta allergisia oireita aiheuttavia aineita ei ole jäljellä. Ruoka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi allergioista tai yliherkkyyksistä kärsiville koirille. Tämän viljattoman ruuan avulla koira pysyy energisenä ja hyvinvoivana. Sen vahvistettu koostumus auttaa ylläpitämään koirien luonnollista vastustuskykyä mannan-oligosakkariideilla, jotka vahvistavat hyödyllisiä suolistobakteereja.

  •  Proteiini 28% 
  •  Rasva 17% 


Koostumus: Tuore lohi 20%, lohijauho 18%, ruskea riisi, puhdistettu kanan rasva, hydrolysoitu lohi 3%, oluthiiva, peruna, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, omena, porkkana, kurpitsa, pinaatti, karpalo, merilevä, MOS, FOS, jukka schidigera –uute, oregano, rosmariini, persilja, salvia. 


Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 28%, rasva 17%, raakakuitu 2,5%, kosteus 8%, hiilihydraatit 30%, tuhka 7%, kalsium 1,5%, fosfori 1%.
 
Metabolinen energia 3950 kcal/kg.

 

Iho, sydän ja nivelet: Omega 6 rasvahapot 3%, Omega 3 rasvahapot 0,95%, glukosamiini 500 mg/kg,  kondroitiini 500 mg/kg

 

 

Miksi Naturea Naturals?


Naturea Naturalsissa käytetystä lihasta ja kalasta on poistettu luut ja rustot. Erottelun jälkeen raaka-aineet säilytetään viileässä ruostumattomassa teräksestä valmistetussa säiliössä 0º ja 2º celsius-asteen lämpötilassa. Kun lihaa ei pakasteta, siinä säilyvät kaikki välttämättömät vitamiinit ja aminohapot lisäten ravinnon maukkautta. Tuore luuton kana, lammas ja lohi kuljetetaan juuri sopivasti tuotantoa varten ja ne käytetään 24 tunnin kuluessa ja niihin lisätään muut raaka-aineet. Tällä hyvin tiukalla prosessilla ja tuoreilla proteiinilähteillä edistämme karvaisten kaveriemme terveempää ja pitempää elämää.

  •  Pääraaka-aineena luuton tuore liha tai kala
  •  Korkea lihapitoisuus 41% - 61%
  •  Tumma riisi ja kokojyväriisi hiilihydraatin lähteenä
  •  Glukosamiini, kondriotriinisulfaatti nivelten hyvinvointiin
  •  MOS ja FOS vahvistavat suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  •  Vehnätön, maissiton, soijaton ja gluteeniton
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €