Snack Launcher namipyssy

Tuotekoodi: 002054
SnackLaunchernamipyssy_002054_1.jpg
14,90 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Snack Launcher namipyssy Namipyssy on mahtava apuväline kissan aktivointiin ja sisäliikuntaan – voit istuskella kotisohvalla ja kissasi juoksentelee ammus-saaliiden perässä toteuttaen samalla metsästysviettiään! Pyssyyn kannattaa laittaa kissan omia ...

 

 

Snack Launcher namipyssy 

Namipyssy on mahtava apuväline kissan aktivointiin ja sisäliikuntaan – voit istuskella kotisohvalla ja kissasi juoksentelee ammus-saaliiden perässä toteuttaen samalla metsästysviettiään! Pyssyyn kannattaa laittaa kissan omia ruokaraksuja, ettei aktivoinnista kerry enemmän kaloreita kuin oli tarkoitus kuluttaa.. Pyssyyn voi toki ladata myös herkkuja, ammuttavan palasen halkaisijan ei tule olla yli senttimetriä. Kissan hajuaisti on myös mainio, joten kissan opittua ampumisleikin voit ottaa pyssyn mukaan myös ulos mukaan, näin kissa joutuu vielä lisäksi hieman etsimään ammuttua makupalaa.

Laitetta voi käyttää myös etäpalkkaukseen koirilla, mutta huomioithan, että pienempiä makupaloja lentään yleensä useampi kerrallaan, eikä nami välttämättä lennä ihan aina sinne minne oli tarkoitus..

Älä ammu koskaan suoraan kohti eläintä.  

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €