Showtech pohjavillan poistaja

Tuotekoodi: 002277
Showtechpohjavillanpoistaja_002277_1.jpg
21,95 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto Lahden myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Showtech pohjavillan poistajaShowtech pohjavillan poistajalla saat helposti harjattua irtokarvat sekä pohjavillan pois vaurioittamatta tervettä turkkia. Pohjavillanpoistaja ei katkaise karvaa vaan irrottaa tehokkaasti irtoamassa olevan pohjavillan se...

 

 

Showtech pohjavillan poistaja

Showtech pohjavillan poistajalla saat helposti harjattua irtokarvat sekä pohjavillan pois vaurioittamatta tervettä turkkia. Pohjavillanpoistaja ei katkaise karvaa vaan irrottaa tehokkaasti irtoamassa olevan pohjavillan sekä kuolleet päällyskarvat.  Säännöllisesti käytettynä auttaa turkkia pysymään terveenä ja kiiltävänä, vähentäen samalla merkittävästi irtoavan karvan määrää. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohjavillanpoistaja on erittäin kestävä ja sen ergonomisesti muotoiltu kahva sopii hyvin käteen. Showtech pohjavillan poistajan avulla helpotat arkeasi, koska kotiin irtoavan karvan määrä vähenee merkittävästi! 

Tuote sopii erinomaisesti lyhyt- ja puolipitkäkarvaisille koirille sekä kissoille.  

Terän leveys 6,5 cm

Käyttöohje:  Harjaa myötäkarvaan kevyesti painaen, samasta kohdasta voi ottaa useamman vedon. Painetta lisäämällä pohjavillaa irtoaa enemmän. Pidempää turkkia kannattaa harjata kerroksittain. Turkin voi myös kostuttaa kevyesti pinnasta (esim. sumuttamalla tai käsien kautta vettä laittamalla) tai suihkuttaa turkkiin hoitoainetta, jottei irtokarvat pölise niin paljon ja turkki sähköisty. Vältä käyttöä tai noudata erityistä varovaisuutta herkimmillä alueilla kuten silmienympärykset, vatsa, nisien ympärykset ja jalat. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €