OrijenSixFishCat_200254_1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 1,48 €
alk. 5,92 €
-20%
Ovh. 7,40 €
alk. 15,07 € / kg
Hinta voimassa 11.4.2019 asti.
 Valitse koko
 Lisää ostoskoriin
Orijen Six Fish Cat on viljaton täysravinto aikuisille kissoille. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kestävän kehityksen periaattein pyydettyä Tyynenmeren sardiinia, turskaa, makrillia, kampelaa, simpua ja merianturaa. Raaka-aineet toimitetaan tu...

 

 

Orijen Six Fish Cat on viljaton täysravinto aikuisille kissoille. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kestävän kehityksen periaattein pyydettyä Tyynenmeren sardiinia, turskaa, makrillia, kampelaa, simpua ja merianturaa. Raaka-aineet toimitetaan tuotteen valmistuspaikalle tuoreena ja kokonaisena, jolloin ruoka on täynnä makua ja kissan tarvitsemia ravinteita. Orijen Six Fish Cat auttaa pitämään kissan vahvana, terveenä ja tyytyväisenä. 
 
  • Proteiini 42 % 
  • Rasva 20 %  

Valmistettu käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita:

  • 85 % Kestävän kehityksen periaattein pyydettyä luonnonkalaa
  • 15 % Vihanneksia, hedelmiä ja kasveja

Tuote on täysin GMO-vapaa eikä siinä ole perunaa tai viljaa.

 

Koostumus: Tuore kokonainen tyynenvaltameren sardiini (26 %), tuore kokonainen tyynenvaltameren turska (9 %), tuore kokonainen tyynenvaltameren makrilli (8 %), tuore kokonainen tyynenvaltameren kampela (5 %), tuore kokonainen simppu (5 %), tuore kokonainen meriantura (5 %), kuivattu kokonainen makrilli (5 %), kuivattu kokonainen silli (5 %), kuivattu kokonainen mustakitaturska (5 %), silliöljy (5 %), kuivattu Alaskan turska (5 %), kokonainen punainen linssi, kokonainen vihreä linssi, kokonainen vihreä herne, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, kuivattu kokonainen sardiini (1,5 %), linssikuitu, kokonainen kikherne, kokonainen keltainen herne, kokonainen pintopapu, kylmäkuivattu turskanmaksa, tuore kokonainen kurpitsa, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen kesäkurpitsa, tuore kokonainen palsternakka, tuore porkkana, tuore kokonainen red delicious omena, tuore kokonainen bartlett päärynä, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore punajuurenlehti, tuore nauriinnaatti, ruskolevä, kokonainen karpalo, kokonainen mustikka, kokonainen saskatoon -marja, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Lisäravinteet (per kg): Ravitsemukselliset lisäaineet: sinkkikelaatti: 100 mg, kuparikelaatti: 11 mg, koliinikloridi: 1200 mg. Tekniset lisäravinteet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6 CFU. 

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 42 %, Raakarasva 20 %, Raakakuitu 3 %, Hehkutusjäännös 9 %, Kosteus 10 %, Kalsium 1,7 %, Fosfori 1,3 %, Magnesium 0,1 %, Tauriini 0,3 %, Omega-6 0,3 %, Omega-3 2,1 %, DHA 0,8 %, EPA 0,5 %. 

Energiajakauma: Metabolinen energia on 4120 kcal/kg. Energiajakauma koostuu 41 % proteiineista, 44 % rasvoista ja 15 % hedelmistä ja vihanneksista.

 

Orijen- kissanruuat:
Kaikki Orijen kissanruuat valmistetaan kunnioittaen lihansyöjän oikeaoppista ruokavaliota.

Runsaasti lihaa sekä proteiineja - 85 % lihaa, jopa 44 % proteiineja: Orijen ruuat on tehty vastaamaan kissan luonnollista liha- ja proteiinirikasta ruokavaliota, joten ruokien valmistuksessa käytetään 85 % lihaa (kolme tai neljä kertaa enemmän kuin tavallisissa kissanruoissa), eikä se sisällä lisättyjä kasviproteiineja, kuten peruna- tai herneproteiinia. 2/3 Orijen kissanruuissa käytetystä lihasta on tuoretta tai raakaa, sillä tuoreessa tai raa'assa lihassa on paljon proteiineja ja rasvoja niiden luonnollisimmassa ja ravitsevimmassa muodossa. 1/3 käytetystä lihasta on kuivattua, joka on luonnollinen proteiinin lähde.

Monipuolisesti tuoretta lihaa: Orijen kissanruuat sisältävät ainutlaatuisen valikoiman tuoretta, ruuan valmistuspaikan lähellä tuotettua, lihaa. Kissan luontainen ruokavalio on vaihtelevaa - kananmunia tänään, hanhea huomenna ja kalaa ylihuomenna. Tämä monipuolisuus on usein hukassa perinteisissä kissanruoissa, joissa on lihalähteenä vain yhtä eläinproteiinia - kanaa tai lammasta. Orijen ruuat sisältävät tuoretta siipikarjaa, kananmunia, lihaa ja luonnosta pyydettyä kalaa.

Whole Prey - suhde - Superruokaa kaikille kissoille: Luonnossa kissan tarvitsemat ravintoaineet tulevat kokonaisesta saaliseläimestä. Orijen ruoissa on Whole Prey -suhteessa tuoretta lihaa, sisäelimiä ja rustoja, joka vähentää ruokiin lisättävien synteettisten lisäaineiden tarvetta.

Vähähiilihydraattinen ja matalaglykeeminen: Kissan luonnollinen ruokavalio sisältää erittäin vähän hiilihydraatteja. Tätä silmällä pitäen Orijen ruoissa on rajoitetusti hiilihydraatteja ja nope at sokerit, kuten peruna ja tapioka, on korvattu matalaglykeemisillä hedelmillä ja vihanneksilla.
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €