KynsisaksetDoggyman_101704_1.jpg
alk. 13,90 €
 Valitse koko
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto Mikkelin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Doggyman kynsisakset on erittäin kestäväksi haukuttu perussaksi jokaiselle koiralle!Saksissa on jämäkät kädensijat ja jousimekanismi. Jämerä leikkuuosa on ruostumatonta terästä. Kaksi kokoa, S pienille ja keskikokoisille koirille sekä L kookkaille ko...

 

 

Doggyman kynsisakset on erittäin kestäväksi haukuttu perussaksi jokaiselle koiralle!

Saksissa on jämäkät kädensijat ja jousimekanismi. Jämerä leikkuuosa on ruostumatonta terästä. Kaksi kokoa, S pienille ja keskikokoisille koirille sekä L kookkaille koirille. Kaikkein pienimmille lemmikeille suosittelemme Show Tech XS -kynsisaksia.

Huom! Jokaisen koiran kynnet kasvavat yksilöllistä vauhtia, ja kynsien leikkuutarve vaihtelee paljon. Koirat myös kuluttavat kynsiään eri tavoin, pehmeillä alustoilla liikkuvien koirien kynnet kuluvat vähemmän kuin asvaltilla kulkevien. Samoin kevyillä koirilla kuluminen on hitaampaa kuin isoilla ja kaikkein pienimmät koirat eivät tunnu kuluttavan kynsiään lainkaan. Sopiva leikkuuväli vaihtelee viikosta kahteen kuukauteen, useimmille pienille koirille hyvä väli on kaksi viikkoa ja suuremmilla koirilla noin kuukausi.Jos olet epävarma, leikkaa vain vähän kerrallaan ja tarkista leikkuun tarvetta useammin.  Älä säikähdä jos leikkaat liikaa, lähes jokaiselle käy joskus niin. Koira säikähtää useimmiten enemmän omistajan reaktiota kuin itse leikkuun aiheuttamaa nipistystä.Verenvuoto lakkaa usein itsestään, mutta vuodon tyrehdyttämiseen voi käyttää myös Show Tech Styptic Powder -jauhetta.

Myymälöissämme toimii kynnenleikkuupalvelu ja neuvomme mielellämme leikkuuseen liittyvissä asioissa, ota reippaasti yhteyttä!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Lisätiedot
  • Koko: S
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 79,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €