K9 Competition Conditioner Hoitoaine Aloe Vera

300ml

K9CompetitionConditionerHoitoaineAloeVera_101235_1.jpg
14,95 €
49,83 € / l
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
K9 Competition Aloe Vera conditioner hoitoaine on riittoisaa ja erittäin hoitavaa. Se antaa turkille kauniin kiillon ja tekee sen helposti selvitettäväksi. Se ylläpitää turkin kosteustasapainon ja antaa tuuheutta. Kuivuu nopeasti ja vähentää turkin k...

 

 

K9 Competition Aloe Vera conditioner hoitoaine on riittoisaa ja erittäin hoitavaa. Se antaa turkille kauniin kiillon ja tekee sen helposti selvitettäväksi. Se ylläpitää turkin kosteustasapainon ja antaa tuuheutta. Kuivuu nopeasti ja vähentää turkin käsittelyaikaa, on antistaattinen. Sopii kaikentyyppisille turkeille, pennuille ja aikuisille eläimille.

K9 Competition Aloe Vera conditioner hoitoaine voidaan laimentaa 1:40 osaan haaleaa vettä, tai käyttää laimentamattomana. Ota huomioon, että laimennetussa seoksessa on myös aina vähemmän vaikuttavia ainesosia. Käytetään aina shampoopesun jälkeen, että saavutetaan paras ja pitkäkestoisin lopputulos.

Kun laimennat, kokeilemalla löydät oikean laimennussuhteen juuri Sinun lemmikillesi. Jos haluat enemmän tuuheutta, laimenna enemmän, ja halutessasi hoidetumman, raskaamman turkin, laimenna vähemmän. Huuhtele viileämmällä vedellä halutessasi vähemmän tuuheutta, ja lämpimämmällä vedellä halutessasi enemmän tuuheutta.K9 Competition on markkinoiden parhaista, luonnollisista raaka-aineista Ruotsissa valmistettu ympäristöystävällinen tuotemerkki. Sarjan tuotteet ovat hellävaraisia iholle eivätkä aiheuta ärsytystä. Tasapainotettu koostumus ravitsee ja kosteuttaa turkkia antaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. K9 Competition tuotesarjan tuotteet sopivat kaikille lemmikeille, roduille ja myös pennuille.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@riemukauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 8,90 €
Postin kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Lahden myymälästä 0,00 €
Nouto Mikkelin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 59,00 € ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €